Povabilo k povezovanju ponudnikov lokalne hrane

 

četrtek, 5. november 2020

Ponudniki lokalne hrane- še vedno lepo vabljeni k sodelovanju.

V okviru projekta Z roko v roki do kakovostne prehrane smo v sodelovanju z RRA Zeleni kras in LAS Notranjska pripravili seznam lokalne ponudbe hrane. Na seznam smo vključili ponudnike, ki so se odzvali na naše povabilo in nam posredovali seznam živil, ki jih imajo trenutno na zalogi.
Seznam bomo v prihodnje še dopolnjevali in ažurirali, tako da lahko vsi, ki še niste uspeli posredovati informacij o živilih, to naredite v prihodnjih dneh. Kontakt je info@las-snezniknanos.si .

Naj ponovno spomnimo, da na področju regije deluje podjetje LOA d.o.o., ki med drugim dostavlja živila na dom. Pester izbor živil lahko po novem spremljate in tudi naročite na njihovi novi spletni strani https://pridelano-lokalno.si/ . Za več informacij pa kontaktirajte Enejo Debevec, 041 987 436 ali eneja.debevec@gmail.com. 

V razmerah, v katerih se nahajamo, se še posebej trudimo povezati pridelovalce z javnimi ustanovmi, ki želijo podpirati lokalne pridelovalce. Aktivnosti izvajamo v okviru projekta Z roko v roki do kakovostne prehrane, ki ga financira Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja, Evropa investira v podeželje.

 

Prenesite si dokument: